Duivenpoep verwijderen

Duivenpoep verwijderen

Duivenpoep verwijderen doet u het liefst zo snel mogelijk; het kan namelijk blijvende schade toebrengen aan uw balkon of het gehele pand. Echter is het opruimen ervan helaas niet het leukste karwei. En hoe langer u wacht, hoe lastiger het wordt om de vogelpoep te verwijderen van uw vloer, gevel of tuinmeubels. Vogelpoep droogt op en wordt daarmee steenhard. Daarnaast heeft duiven ontlasting een zeer hoge zuurgraad, is daarmee bijtend en kan lelijke plekken achterlaten op lak-/verflagen, (natuur)steen of zink/lood/koper.

Denk aan uw gezondheid

Duiven kunnen, zoals veel vogels, ziekten met zich meedragen. Zo zijn de Papegaaienziekte en Salmonella de meest voorkomende. Daarom kan vogelpoep verwijderen slecht zijn voor uw gezondheid als u het op de verkeerde manier aanpakt. Zo kan men bij het schrappen van de vogelpoep of bij het hogedruk reinigen, het dwarrelende stof of de vernevelde poep binnen krijgen en hier behoorlijk ziek van worden.

AviTeam maakt uw balkon schoon

Duivenpoep verwijderen besteedt u daarom liever uit. Laat AviTeam de duivenstront verwijderen en uw balkon schoonmaken. Waar schoonmaakbedrijven afhaken gaat AviTeam voor u aan de slag. AviTeam voert het afval af, reinigt en ontsmet op professionele wijze.

Onze werkwijze
  • Balkon leegruimen en duivenafval afvoeren.
  • Grofvuil afvoeren naar straatniveau. Afvoeren naar milieupark of afhalen grofvuil door gemeente dient u zelf te regelen.
  • Balkon bezem schoon maken.
  • Hogedruk reinigen van vloer, balkon railing en eventueel de gevel.
    (Let op dat u uw buren inlicht over mogelijk (miniem) wateroverlast opdat zij bijvoorbeeld hun wasgoed binnen kunnen halen)
  • Hogedruk reinigen van op balkon aanwezige meubels.
  • Ontsmetten en ontgeuren.

Prijs weten? Foto mailen!
Neem vrijblijvend contact op met AviTeam. Indien u ons voorziet van een foto van het te reinigen object kunnen wij binnen korte tijd een offerte aan u uitbrengen.

Klik hier voor een greep uit de balkons die AviTeam heeft opgeknapt.

Of volg ons op Instagram!

Duivenpoep verwijderen besteedt u liever uit. Laat AviTeam de duivenstront verwijderen en uw balkon schoonmaken.

Duivenoverlast melden

Duivenoverlast melden

Duivenoverlast melden doet u op AviTeam.nl! AviTeam pakt duivenoverlast aan in o.a. gemeente Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden.. De gehele randstad dus. Neem direct contact met ons op om duivenoverlast bij u in de buurt te melden. Duivenoverlast is een door stadsduiven en verwilderde postduiven veroorzaakte vorm van overlast in veel steden. Dan komt …

Duivenoverlast melden Lees verder »

Duivenbestrijding

Duivenbestrijding

Duivenbestrijding d.m.v. het wegvangen van duiven wordt door AviTeam niet meer uitgevoerd. Het op een juiste manier plaatsen van wering zoals duivennetten, duivenpinnen en andere technieken resulteert eveneens in een duif-vrije omgeving en voor veel langere tijd. Een duurzamere en vooral meer diervriendelijke oplossing dus. In extreme gevallen heeft AviTeam nog wel de middelen om …

Duivenbestrijding Lees verder »

Duivenoverlast

Duivenoverlast

Er zijn in Nederland behoorlijk veel plekken waar duiven voor overlast zorgen. Vooral Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en andere steden in de Randstad hebben te kampen met duivenoverlast. Nu lijken deze dieren over het algemeen genomen niet schadelijk. We zijn aan ze gewend en het komt maar al te vaak voor dat we deze …

Duivenoverlast Lees verder »

Stadsduiven

Stadsduiven

Stadsduiven worden ook wel verwilderde huisduiven genoemd en stammen af van de rotsduif. De stadsduiven zijn door gefokte nakomelingen en hebben zich volledig aan ons aangepast. Er zijn naar schatting 500 miljoen stadsduiven wereldwijd. De rotsduif is een beschermde diersoort, maar de stadsduif niet. Ze hebben weinig natuurlijke vijanden en daardoor kan de duivenpopulatie in …

Stadsduiven Lees verder »

Scroll naar boven