Duivenpoep verwijderen

Duivenpoep verwijderen

Duivenpoep verwijderen doet u het liefst zo snel mogelijk; het kan namelijk blijvende schade toebrengen aan uw balkon of het gehele pand. Echter is het opruimen ervan helaas niet het leukste karwei. En hoe langer u wacht, hoe lastiger het wordt om de vogelpoep te verwijderen van uw vloer, gevel of tuinmeubels. Vogelpoep droogt op en wordt daarmee steenhard. Daarnaast heeft duiven ontlasting een zeer hoge zuurgraad, is daarmee bijtend en kan lelijke plekken achterlaten op lak-/verflagen, (natuur)steen of zink/lood/koper.

Duivenpoep verwijderen – denk aan uw gezondheid!

Duiven kunnen, zoals veel vogels, ziekten met zich meedragen. Zo zijn de Papegaaienziekte en Salmonella de meest voorkomende. Daarom kan vogelpoep verwijderen slecht zijn voor uw gezondheid als u het op de verkeerde manier aanpakt. Zo kan men bij het schrappen van de vogelpoep of bij het hogedruk reinigen, het dwarrelende stof of de vernevelde poep binnen krijgen en hier behoorlijk ziek van worden.

AviTeam maakt uw balkon schoon

Duivenpoep verwijderen besteedt u daarom liever uit aan schoonmaak specialist. Laat AviTeam de duivenstront verwijderen en uw balkon weer hygiënisch schoon maken. Waar schoonmaakbedrijven afhaken gaat AviTeam voor u aan de slag. AviTeam voert het afval af, reinigt en ontsmet op professionele wijze.

Onze werkwijze

  • Balkon leegruimen en duivenafval afvoeren.
  • Grofvuil afvoeren naar straatniveau. Afvoeren naar milieupark of afhalen grofvuil door gemeente dient u zelf te regelen.
  • Balkon bezem schoon maken.
  • Hogedruk reinigen van vloer, balkon railing en eventueel de gevel.
    (Let op dat u uw buren inlicht over mogelijk (miniem) wateroverlast opdat zij bijvoorbeeld hun wasgoed binnen kunnen halen)
  • Hogedruk reinigen van op balkon aanwezige meubels.
  • Ontsmetten en ontgeuren.
 

Kosten duivenpoep verwijderen

Neem vrijblijvend contact op met AviTeam. Indien je ons voorziet van een foto van het te reinigen object kunnen wij binnen korte tijd een offerte aan je uitbrengen.
Duiven verjagen of afschrikken

Duiven verjagen of afschrikken

Duiven verjagen doe je om meerdere redenen. Duiven verjagen doe je om meerdere redenen: duiven zijn vaak een bron van overlast, zowel in stedelijke als landelijke gebieden, vanwege hun neiging tot het vervuilen van gebouwen, geluidshinder en het creëren van onhygiënische situaties. Gelukkig zijn er diverse humane en doeltreffende methoden om deze overlast aan te […]
Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen plaatsen: snel en effectief tegen duivenoverlast Duiven kunnen een vervelend probleem vormen, vooral als ze zich nestelen op jouw gebouw of in de buurt van je huis. Gelukkig zijn er effectieve oplossingen beschikbaar, zoals duivenpinnen! Deze pinnen, ook wel vogelpinnen, helpen om deze overlast te verminderen en je balkon te beschermen. Voorkom dat ze […]
Scroll naar boven