Contact

Bel direct

Prijs duivennet weten?

Heb je een vraag over duivenbestrijding of wil je AviTeam uitnodigen voor een vrijblijvend adviesgesprek? We horen het graag van je! 

Stuur een foto van het balkon en ontvang een prijsopgave terug voor het reinigen van jouw balkon en/of het plaatsen van een duivennet. Voor een goede indruk van het balkon ontvangen wij graag foto’s van:

  • Het volledige vloeroppervlak
  • De linker- en rechterzijde
  • Het plafond (voor bevestigen vogelnet)
Bel direct

06 17 18 23 23

Telefonisch bereikbaar

Ma t/m vr: 9.00-21.00
Za/zo: 9.00-17.00

Of 'app' met AviTeam

WhatsApp

Binnen 24 uur reactie

[email protected]

Volg AviTeam

Stuur een bericht

Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 5 bestanden uploaden.
Duivenoverlast bestrijden met vogelwering

Prijs duivennetten: betaalbare vogelwering voor jouw buitenruimte

Ben je op zoek naar effectieve vogelwering om je woning of bedrijfspand te beschermen tegen duivenoverlast? Dan is een duivennet wellicht de oplossing waar je naar op zoek bent. Maar wat kost zo’n duivennet eigenlijk? Laten we eens kijken naar de prijs van duivennetten en waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van de juiste optie voor jouw situatie.

Prijzen duivennet variëren

De prijs van duivennetten kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van het te beschermen gebied, het materiaal van het net en eventuele extra’s zoals installatiekosten. Over het algemeen geldt dat hoe groter het gebied is dat je wilt beschermen, hoe hoger de prijs zal zijn. Gelukkig zijn duivennetten over het algemeen betaalbaar en bieden ze een kosteneffectieve oplossing voor het weren van duiven. Je kunt duivennetten vinden in verschillende prijsklassen, zodat er voor elk budget wel een geschikte optie is.

Kwaliteit duivennet

Bij het kiezen van een duivennet is het belangrijk om niet alleen naar de prijs te kijken, maar ook naar de kwaliteit en duurzaamheid van het net. Een goedkoop net kan op de lange termijn duurder uitvallen als het niet bestand is tegen de elementen of snel slijt. Kies daarom altijd voor duivennetten van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan.

Duivennet plaatsen

Daarnaast is het verstandig om te overwegen of je het duivennet zelf wilt installeren of dat je dit wilt laten doen door professionals. Sommige leveranciers bieden installatieservices aan tegen extra kosten, terwijl anderen je de mogelijkheid geven om het net zelf te installeren. Het inhuren van professionals kan extra kosten met zich meebrengen, maar kan ook zorgen voor een nauwkeurige en professionele installatie.

Kortom, de prijs van duivennetten kan variëren, maar over het algemeen zijn ze betaalbaar en bieden ze een effectieve oplossing voor het weren van duiven. Door te kiezen voor kwalitatieve netten en eventueel professionele installatie, kun je ervoor zorgen dat je eigendom goed beschermd is tegen duivenoverlast, zonder dat je de bank hoeft te breken.

Diervriendelijk duivenoverlast bestrijden. Daar voelt iedereen zich beter bij.

Vogelwering van AviTeam is veilig. In loshangende vogelnetten kunnen vogels verstrikt raken. AviTeam biedt 5 jaar garantie op een strak hangend vogelnet.

Onze recente projecten

Bekijk ons portfolio op Instagram! @Kleeners.nl
#BalkonMakeover #Duivennet #Balkonschoonmaak

Scroll naar boven